Welkom in De Gibraltar

Kerstvakantie:
De salon is gesloten van 22 december tot en met 4 januari

De Gibraltar is een ontmoetingsplek voor kinderen en hun ouders, vrijwilligers en buurtbewoners. Een plek om de hectiek van de stad te ontvluchten.

De Gibraltar streeft naar een zo klein mogelijke footprint. We hebben de zaal en de salon met gevonden en gekregen meubels ingericht. We proberen zoveel mogelijk van gebruikt materiaal weer iets moois te maken. Vanwege onze wens om zo duurzaam mogelijk te zijn is het niet mogelijk om plastic servies en feestmateriaal zoals ballonnen en slingers te gebruiken. Wij verplichten u als huurder om composteerbaar servies en materiaal te gebruiken.  Daarnaast bieden we huurders altijd een goed gevulde servieskast waarin glazen, borden en bestek te vinden zijn.

We kopen zo duurzaam mogelijk in. Biologische lekkere koffie, thee en limonade… We serveren gezonde snacks en een vegetarische lunch. De deuren grenzend aan de speeltuin staat voor je open!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Openingstijden Speeltuin:
WINTERTIJD:
Maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00
ZOMERTIJD:
In de zomer blijven we een uurtje langer open.

Openingstijden de Salon:
Maandag: 12:00 – 17:00
Dinsdag tot en met Vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag: 11:00 – 16:00

Verhuur mogelijkheden 7 dagen per week!

Mochten we door slecht weer of andere oorzaken de openingstijden aanpassen zijn die terug te vinden op de Facebook pagina. In de agenda van deze pagina en op facebook vind u de activiteiten. We werken samen met de buurtkranten en buurtinformatie borden.

De Gibraltar speeltuin is rookvrij. Dat betekent dat niemand rookt op het speelterrein. We doen dit omdat we het goede voorbeeld aan kinderen willen geven. Behalve gezond, is rookvrij spelen ook veilig spelen. Uit onderzoek blijkt dat als kinderen anderen zien roken zij later zelf sneller beginnen met roken. Wij vinden een rookvrije en gezonde omgeving voor iedereen belangrijk.