Welkom in De Gibraltar

De Gibraltar is een ontmoetingsplek voor kinderen en hun ouders, vrijwilligers en buurtbewoners. Een plek om de hectiek van de stad te ontvluchten. Met liefde en aandacht maken we deze plek gezellig en dynamisch.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

De Gibraltar streeft naar een zo klein mogelijke footprint. We hebben zaal en de salon met gevonden en gekregen meubels ingericht. We proberen zoveel mogelijk van gebruikt materiaal weer iets moois te maken. Ook vanwege onze wens om zo duurzaam mogelijk te zijn is het niet mogelijk om plastic servies en feestmateriaal zoals ballonnen en slingers te gebruiken. Wij verplichten u als huurder om composteerbaar servies en materiaal te gebruiken.  Daarnaast hebben we voor huurders altijd een goed gevulde servieskast waarin glazen, borden en bestek te vinden zijn.

We kopen zo duurzaam mogelijk in. Biologische lekkere koffie, thee en limonade… We serveren gezonde snacks en een vegetarische lunch. De deuren grenzend aan de speeltuin staat voor je open!

Openingstijden Speeltuin:
Maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00

ZOMERVAKANTIE:
De salon is gesloten van 21/7 tot en met 1/9

Openingstijden de Salon:
Maandag: 12:00 – 17:00
Dinsdag tot en met Vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag: 11:00 – 16:00

Aangepaste openingstijden in Mei:
De Salon is gesloten op 1, 4 , 5 en 10 Mei
Op deze dagen is de speeltuin is wel open

Verhuur mogelijkheden 7 dagen per week!

De openingstijden van de speeltuin zullen seizoensgebonden aangepast worden. Naast deze website is er een actuele facebook pagina die dagelijks de openingstijden, activiteiten en eventuele wijzigingen aangeeft. We werken samen met de buurtkranten en buurtinformatie borden.

De Gibraltar speeltuin is rookvrij. Dat betekent dat niemand rookt op het speelterrein. We doen dit omdat we het goede voorbeeld aan kinderen willen geven. Behalve gezond, is rookvrij spelen ook veilig spelen. Uit onderzoek blijkt dat als kinderen anderen zien roken zij later zelf sneller beginnen met roken. Wij vinden een rookvrije en gezonde omgeving voor iedereen belangrijk.